Bank Norwegian forbrukslån

De fleste kjenner Norwegian som flyselskap og mange har vel også fått med seg at de startet Bank Norwegian for rundt sju år siden. Banken har i løpet av kort tid vokst seg store og er i dag blant de største innen kredittkort og forbrukslån. Hos Bank Norwegian kan du søke om lån på mellom kr 5000 og kr 600 000. Det er ikke sikkert du får innvilget akkurat det beløpet du søker om, men så vil du som oftest få tilbud om å låne litt mindre. Dette skyldes at bankene må vise måtehold, noe som er lovpålagt, og vurdere om økonomien din kan betjene et lån. Får du derimot godkjent et forbrukslån hos Bank Norwegian, så gjelder det samme her som ellers, nemlig det faktum at det kun er du som råder over summen du har lånt. Det er kun en ting som er viktig for banken, og det er at du betaler tilbake pengene slik dere har avtalt.

Et forbrukslån er en enkel løsning når du trenger penger

Alle kan komme i en slik situasjon at man trenger mer penger enn det man har stående på kontoen og med man har lyst til å låne penger av venner eller familie, så er et forbrukslån gjerne den nærmeste løsningen. Med et forbrukslån får du som regel tilgang til pengene allerede et par dager etter du har søkt om lånet, dermed slipper du en langsommelig søknadsprosess. Det er så klart rimeligere å øke boliglånet, men denne prosessen tar tid og den er ikke gratis. Du må betale for ny tinglysning av lånet og banken legger også gjerne til et større gebyr. Renten vil være lavere, men om du ønsker å komme i gang med prosjektene dine raskt så kan det lønne seg å betale litt ekstra for dette. Fordelen med et forbrukslån er jo nettopp at du kan bruke lånesummen slik du vil, låneprosessen er enkel og du får tilgang til pengene i løpet av kort tid. Har du lenge gått og irritert deg over det gamle kjøkkenet og bestemt deg for at nå skal det byttes ut, så er det siste du ønsker å sitte i banken å forklare hva du skal bruke lånet til og så vente i mange dager eller uker før du får beskjed om lånet kan godkjennes.

Tilbakebetaling og gebyrer hos Bank Norwegian

Som nevnt kan du låne inntil kr 500 000 hos Bank Norwegian, men du kan også låne mye lavere beløp. Banken vil i de fleste tilfeller også kreve at dere er to som søker sammen dersom du skulle søke om mer enn kr 250 000. Et lån kan bli betalt tilbake over 15 år, men husk på at jo lengre tid du bruker på dette, desto dyrere blir lånet på grunn av rentene. Akkurat renten er jo det dyreste ved et lån. Den laveste renten hos Bank Norwegian er på 8,99% og den høyeste på 21,24%. Den renten nettopp du må betale for ditt forbrukslån vil ende et sted mellom disse to rentesatsene. Etter at banken har gjort en vurdering av økonomien din, vil de fastsette hvilken rente du må betale. I tillegg må du også betale et termingebyr på kr 30 hver måned og så vil du bli belastet med et gebyr på kr 950 for opprettelse av lånet. Sistnevnte gebyr blir lagt til lånebeløpet og du trenger derfor ikke å tenke på innbetaling av dette.

Alt går elektronisk også signeringen

Ønsker du å søke om et forbrukslån hos Bank Norwegian, så er det noen krav du må oppfylle som søker:

Du må være 18 år eller mer

  • Du må være norsk statsborger
  • Du må ha en fast inntekt
  • Du må ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Du må ha fast bostedsadresse i Norge.

Kan du svare ja til alt dette, så kan du gå inn på nettsiden til Bank Norwegian og fylle ut søknadsskjemaet som ligger der. Send det inn via nettsiden deres og du vil få svar innen en time. Får du et ja tar det ikke lenge før du har mottatt tilbudet som også inkluderer de tilknyttede betingelsene. Kan du akseptere tilbudet gjenstår det bare at du godkjenner alle dokumenter med din BankID. Trenger banken ikke mer dokumentasjon, så vil lånet bli utbetalt dagen etter. I noen tilfeller ønsker banken å få tilsendt en kopi av din lønnsslipp og seneste selvangivelse, og så snart disse har blitt mottatt, så blir pengene utbetalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *